Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Cristiano Ronaldo sztárigazolást akar az Al-Nassr-tól

Fotó: Sergio Ramos csapatkapitány (j) és Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa egy emeletes busz tetején Madridban, ahol a csapat és szurkolói együtt ünnepelnek 2018. május 27-én, miután az előző nap 3-1-re győztek a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának kijevi döntőjében. (MTI/EPA/Javier Lizon)
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírek szerint Cristiano Ronaldo szeretné, ha az egyik korábbi reálos csapattársa csatlakozna az Al-Nassr-hoz.

Cristiano Ronaldo mindent megtesz azért, hogy az Al-Nassr legyen a legerősebb csapat Szaúd-Arábiában, és állítólag több kérést is intézett ennek érdekében az igazgatósághoz, hogy minőségibb legyen a keret.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Az arab csapat maximálisan elkötelezett, hogy megfeleljen Ronaldo kívánalmainak, és hallgatnak rá. Nyilván nincs egyszerű dolguk, mert a szaúdi liga nem érhet fel az európaival, ráadásul ezek a csapatok a Bajnokok Ligájában sem indulhatnak.

Több nagy név is szóba került az elmúlt hetekben, és Ronaldo szeretné, ha az egyik korábbi csapattársa Szaúd-Arábiába igazolna. A Marca szerint az Al-Nassr ennek érdekében már fel is vette a kapcsolatot Sergio Ramos ügynökével, hogy megtudják, hajlandó-e váltani, és a következő szezontól átigazolna hozzájuk.

Ramos lehet Ronaldo új sztárcsapattársa

A Real Madrid korábbi csapatkapitányának a szerződése hamarosan lejár a PSG-vel, és minden jel arra mutat, hogy a 37 éves sztár a jó forma ellenére sem marad Párizsban. Korábban a Manchester United is szerette volna a soraiban tudni a veterán védőt, aki tavaly rengeteget küszködött sérüléssel.

A Fichajes azt írja, hogy az arab klub olyan szerződést kínálna a válogatottságtól visszavonult Ramosnak, amire nem tudna nemet mondani, így két-három szezont lehúzhatna Szaúd-Arábiában Ronaldo mellett, mialatt minden eddiginél több pénzt kereshetne.

Úgy tűnik, Ramos egyelőre kivár, hátha a PSG hosszabbítási ajánlatot tesz neki, mert mindez még nem eldöntött a párizsiak részéről. A védő jó teljesítménye elgondolkoztatta a PSG-t, és nem kizárt, hogy megpróbálják meggyőzni.