Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Minden, amit az első budapesti Primark-üzlet májusi nyitásáról tudni érdemes

A közleményből egyebek mellett az is kiderül, hogy a nyitás mintegy 180 munkahelyet teremt Magyarországon.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, a Primark 2023 januárjában jelentette be, hogy megnyitja első üzletét Magyarországon. Akkor ezt 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között tervezték. De arról is beszámoltunk: a budapesti üzlet webshoppal még nem rendelkezik, hiszen a fizikai bolt sem nyitott meg, mégis sokan próbálnak online vásárolni.

Emiatt pedig sokan csalás áldozatául esnek, így a fast fashion cég is megszólalt az ügyben. Nemrégiben pedig arról érkezett hír, hogy a Primark bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját: május 28-án, kedden 10 órától várják vásárlóikat az Arena Mallban – írja a Portfolio a cég közleményére hivatkozva. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Megjegyzik azt is, hogy a nyitás mintegy 180 munkahelyet teremt Magyarországon, s több mint 3100 négyzetméternyi területen kínálják majd a vásárlóknak a legújabb divattrendeket. Az egyszintes üzlet termékkínálatában számos termék megtalálható lesz, így a nyaralások kötelező darabjai, vagy a mindennapokban elengedhetetlen női, férfi és gyermekruhák.

Továbbá lakberendezési cikkek, szépségápolási termékek és kiegészítők. A Primark ruháinak 55%-a már most is újrahasznosított vagy fenntarthatóbb forrásból származó anyagok felhasználásával készül, és arra törekednek, hogy 2030-ra ez az arány 100%-ra emelkedjen – teszik még hozzá a vállalat közleményében.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.