Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

További Hírek

Mint írják, bár dolgoznak a pályán, de az esős, szeles, meleg idő nincs mellettük és péntekre nem lesz elég vastag a jégréteg ahhoz, hogy meg tudják nyitni a jégpályát.

Kiemelték, fürdeni ebben a szezonban is csak a szigorú biztonsági előírásokat betartva, a 120 cm-es vízmélységet jelző bójákkal kijelölt területű, fürdőzésre alkalmas partszakaszon van lehetőség.

Lehetőség lesz vízi- és sporteszközök bérlésére, biztonsági kamerákat és kerékpáros szervizoszlopot telepítettek, de a zöldfelületet is fejlesztették.

Az Apple a héten egy új online áruházat indított Vietnámban, ez pedig egyértelműen jelzi, hogy a feltörekvő piacok egyre fontosabbak a vállalat számára.

Már egy ideje tervben volt a nyitás, most azonban az Apple bejelentette, hamarosan megnyitják az első fizikai üzletet Mumbaiban.

A BKK tájékoztatása szerint hétfő kora délután a a Ferenciek terei és a Deák Ferenc téri állomást is megnyitják a 3-as metró vonalán.

A Jégvilág január 31-ig 1500 négyzetméteres korcsolyapályával, jégfolyosóval, téli étel- és italkínálattal, fényekkel, zenékkel várja a látogatókat.

Az adventezőket korábbi népszerű programok és számos újdonság is várja.

A kizárás alá tartoznak az Európai Unió tagjai, Japán és Kanada, míg a kedvezményezettek listáján Törökország és Kína is helyet kap.

Ausztrália feloldotta a világ talán leghosszabb zárlatát, mely két éven át zárta el a külvilágtól az országot.