Clouds
21 Budapest
Dollár
357,27 Ft
Euró
388,53 Ft
Font
442,59 Ft
Bitcoin
22,792 $

Megnyitja első üzletét a Primark Magyarországon, az Arena Mall-ra esett a választás

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hazánk Kelet-Közép-Európában a hatodik, míg világszerte a tizenhetedik ország lesz, ahol ilyen üzlet működik.

A Primark nemzetközi divatáruházlánc nemrégiben bejelentette, hogy megnyitja első magyarországi üzletét Budapesten, amelyre 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között kerül majd sor, a helyszín pedig az Arena Mall lesz.

Soron kívül Erősen borult lesz az ég pénteken, éjszaka hószállingózás is várható

Hazánk Kelet-Közép-Európában a hatodik, míg világszerte a tizenhetedik ország lesz, ahol ilyen üzlet működik, a cég népszerűségét pedig jól jelzi, hogy a térségben öt országban vannak jelen, világszerte pedig tizenhatban, s jelenleg 416 boltot működtetnek – írta a 24.hu.

Maciej Podwojski, a vállalat közép-kelet-európai értékesítési vezetője szerint az Arena Mall tökéletes helyszín lesz ahhoz, hogy a magyar vásárlók megismerjék a Primark egyedi üzletkoncepcióját, valamint a kedvező árú divatcikkeit és egyéb használati tárgyait.

Emellett biztosak benne, hogy a magyarországi vevők is szeretni fogják a kínálatukat, s ezzel Balla Erna, az Arena Mall tulajdonosa is egyetértett, hozzátéve, mennyire hálásak, amiért rájuk esett a választás, s a Primark vonzó része lesz az Arena divatkínálatának.