Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Béres Anett megjelenése lenyűgözte a követőket

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A ValóVilág egyik legismertebb szereplője akár modell is lehetne, remekül állnak rajta ezek a különlegesebb ruhák.

Béres Anett nincs könnyű helyzetben, még mindig sokat bajlódik a súlyos sérülésével. Tudta jól, hogy nem lesz egyszerű a következő időszaka, de inkább hálás azért, hogy életben maradt és nem lett maradandó károsodása.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Benne volt a pakliban, hogy nem marad életben, vagy élete végéig mozgássérült lesz. Szerencsére egyik forgatókönyv sem következett be, ám a fájdalmai nem múltak el, és már nagyon várja, hogy kivegyék a csavarokat a gerincéből.

Anettet az egész ország ismeri, és ez már a balesete előtt is így volt, köszönhetően a ValóVilágnak. Még a „régi” ValóVilágban szerepelt, aminek ideje alatt komoly ismertségre tett szert.

Végül nem a médiában csinált karriert, de így is sokan követik, csak az Instagramon lassan 40 ezren lesznek, akik kíváncsiak a tartalmaira. Azok sem lehetnek kevesen, akik ugyan nem követik, de gyakran megnézik a tartalmait.

Mint azt alább is láthatjuk, nagyon erős formában van, és szexin állnak rajta a ruhák. Hamarosan pedig itt az igazán jó idő, és pár hónap múlva beköszönt a nyár, ami mindig elhozza magával az újdonság varázsát.