Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Elmaradt a csoda, a Bayern ellen is kikapott Dárdai csapata

Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Hertha sokáig bírta kapott gól nélkül a Bayern München otthonában, végül azonban pont nélkül távoztak.

Két olyan csapat csapott össze egymással vasárnap délután, akik igen rossz formát mutatnak. Igaz, a Bayern a tabella elején küszködik, addig a Hertha annak végén, így a célok is nagyon mások, akárcsak a költségvetés, a lehetőségek és a keret.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Dárdai, aki csak nemrég vette vissza a Herha irányítását, nem volt boldog az első mérkőzésén. Később ennek az egésznek még lett folytatása, majd a Bayern München otthonában kellett volna legalább 1 pontot szerezniük.

Sokan erre lehetetlen küldetésként tekintettek, ám mindig nagyon veszélyes tud lenni egy utolsó helyen álló csapat a bajnokság végén, még egy sztárokból álló Bayern ellen is, ahol már Tuchel irányít, és van min dolgoznia.

Elmaradt a csoda, Dárdaiék megint kikaptak

Az első félidő meglepő módon 0-0-s döntetlennel ért véget, ami miatt még érdekesebbnek ígérkezett a folytatás. Végül elmaradt a csoda, beérett a legendás csapat mezőnyfölénye, és nem egyszer találtak be.

Az első találatra 69 percet kellett várni, ami Gnabry nevéhez fűződött. A 80. percben már Coman tette a hálóba a labdát, szintén Kimmich passzából, aki ezzel nagyban hozzájárult a müncheniek győzelméhez.

A Bayern, ha 1 ponttal is, de vezeti a bajnokságot a Dortmund előtt, míg a Hertha maradt az utolsó helyen, és szép lassan reménytelenné válhat a helyzetük. 22 pontot gyűjtöttek eddig, addig közvetlen előttük a Schalke 27 pontos, míg a 16. Bochum 28 egységet számol, akik ezzel még éppen hogy bent maradó helyen állnak.