Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Exatlon: András megható szavai a kiesését követően, szem nem marad szárazon

Fotó: Instagram/Virág András
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

András mindent, vagy még annál is többet beleadott, de nem volt szerencséje, így már nem lehet versenyben a győzelemért.

Meghatározó játékosa volt az Exatlon Hungary harmadik évadának, és különösen fájó lehet számára, hogy pont a döntők előtt esett ki, ráadásul egy hajszál választotta el attól, hogy megnyerje a párbajt Dani ellen.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Valamiért odafent úgy akarták, hogy Dani legyen ott a legjobbak között, és nem András, aki talán még inkább megérdemelte volna az elmúlt hónapok kemény harcait követően, de mindenki tudja, hogy ilyen az Exatlon… néhol kegyetlen.

„Majdnem négy hónap… vagy már van négy hónap? Már nem is tudom számolni a napokat, annyi elment, fogalmam sincs. Nem gondoltam, hogy az Exatlon titkos könyve tizenöt nappal a vége előtt nálam itt most bezárul.”

„Én azzal a céllal jöttem, hogy bejussak a TOP-8-ba, egy labda választott el tőle. Majdnem összejött, de olyan barátokra és tapasztalatokra, olyan dolgokra tettem szert ezáltal, hogy szerintem az egész életem során nem kaptam annyit, amennyit én most az Exatlontól.”

Exatlon-Réka újra kékben, és milyen szexi?!

„Nagyon köszönöm nektek ezt a lelehetőséget. Nagyon köszönöm a srácokat, mind kihívókat, mind bajnokokat, számomra ők az új családom.” – zárta le a búcsúbeszédjét András, akinek a továbbjutása nagyon kevesen múlt.