Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Az Exatlon történetének egyik legsokkolóbb párbaja: megvan a kieső

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. május 14. - 23:00

Kiderült, hogy melyik bajnoknak kellett elhagynia Dominikát, miután ismét a piros csapat párbajozott, így a kihívók biztonságban érezhették magukat.

Immáron megállíthatatlanul fogyatkoznak a bajnokok az Exatlon Hungaryben, és alig maradtak, különösen a drámai bejelentések után. Sorra távoztak az esélyesek sérülések, vagy betegségek miatt, és ez a dominó nem állt le.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

A játéknak azonban folytatódnia kellett, nem volt idő búslakodni, különösen most, hogy ilyen közel van a verseny vége. Azzal, hogy a bajnokok mindkét végjátékot elbukták a héten, biztossá vált, hogy két hét után újra ők fognak párbajozni.

Noha Krisztiánnak volt a legjobb statisztikája, ezúttal nem kellett választania a társai közül, mivel rajta kívül már csak ketten voltak a fiúk közül. Ennek értelmében Dani ellenfele András volt, akinek ezelőtt volt már egy párbaja, még Balázs ellen.

Akkor András nem adott esélyt Balázsnak, és Dani megúszta a párbajt, mert Krisztián nem őt választotta. Most azonban elkerülhetetlen volt, hogy András és Dani összemérjék az erejüket, eldöntve ezzel a kérdést.

A párbajt megelőző percekben erősítette meg Palik László, hogy Krisztián számára a súlyosabb sérülései miatt véget ért az Exatlon. Ezzel biztossá vált, hogy a kihívóknál Viktor, Ákos és Bálint már biztosan ott lehet az egyéni versenyben, így egy feladatuk maradt, mégpedig az, hogy támogassák a lányokat.

András és Dani párbaján pedig az volt a tét, hogy ki kerül be a legjobb négy közé. András jól kezdett, akárcsak korábban Balázs ellen, és azonnal elvett egy életet Danitól. Az eddig megszokottól eltérően Krisztián távozása miatt a kihívók is láthatták a párbajt, amire nagyon kíváncsiak voltak.

Andris a második körben sem kegyelmezett, nagyon gyorsan teljesítette az ügyességit, ezzel igen közel került ahhoz, hogy a második párbaját is behúzza. A harmadik egy sokkal szorosabb kör volt, ami Dani malmára hajtotta a vizet, így 3-2-re módosult az állás.

Nem unatkozhattunk, egy percig sem, a negyedik kör is idegtépő volt. Dani elkezdett ráérezni az ügyességire, és mindketten 2-2 élettel folytatták. Olyannyira ráérzett, hogy megfordította az állást, és Andrisnak mindössze egy élete maradt.

Andris nem hagyta magát, gondoskodott arról, hogy az Exatlon történetének egyik legizgalmasabb, legsokkolóbb párbaját éljük át. Jöhetett a mindent eldöntő kör… Filmbeillő volt az, amit az utolsó kör hozott, nem láttunk még hasonlót… Fej-fej mellett haladtak az ügyességinél, és csak a labda döntött.

Volt egy pont, amikor Andris is azt hitte, hogy megvan, de kipattant a hálóból a labda, míg Dani bedobta. Sokat elmond, hogy a kihívóknál Bálint és Anna elsírta magát.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.