Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Exatlon-Réka újra kékben, és milyen szexi?!

Fotó: Instagram/Benedek Réka Viktória
not image

Hujber Dávid

2021. május 16. - 04:44

Réka ismét adott egy kis ízelítőt a nyári formájából, amire nem lesz panasz, ellentétben az időjárással, ami szeszélyesebb, mint bármi.

A hét elején volt két napunk, amikor úgy sétáltunk az utcán, hogy közben ömlött rólunk a víz, mégis élveztük, de már akkor tudtuk, hogy mindez nem tart sokáig, és olyasvalami vár bennünket, aminek nem fogunk örülni.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A helyzet ugyanaz, ömlött rólunk a víz séta közben, de ez nem az izzadtság miatt volt, hanem az eső köszönt be… Csak bízni tudunk abban, hogy nem egy ilyen nyár vár ránk, mint pár évvel ezelőtt, amikor rengeteget esett az eső.

Nem szeretnénk angliai időjárást, főleg most, hogy a COVID miatt sok élmény maradt ki. Szóval van mit bepótolnunk, emiatt is irigykedünk néha az Exatlon Hungary versenyzőire, akik hónapok óta Dominikán vannak, lassan fél éve.

Schobert Norbi ismét varázsolt, miközben Bagi Iván egyre vékonyabb

Nekik abszolúte nyár van, és ha minden jól megy, itt is a nyárba térnek vissza. Rékának is volt része ebben pár hétig, aki az egyik feltöltés részeként érkezett meg a csodálatos szigetre, és rögtön felkeltette a nézők érdeklődését.

Azóta is népszerű, már több mint 23 ezren követik az Instagram oldalán, és nem feledkezett meg a versenyről. Ennek jegyében most ismét kékben láthatjuk őt, nem is akármilyen formában. „Ismerős a szerelésem?” – tette fel a kérdést az ex-kihívó.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.