Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Ázsia Expressz: videón Győzike és Marics Peti balhéja (videó)

Fotó: TV2
not image

Takács Petra

2022. október 29. - 11:51

Noha Marics Petiék megnyerték a hajszát, finoman szólva sem volt jó hangulat, mert Peti berágott Győzikére, nemigazán értette őt, min háborodott fel.

Marics Petiéknek legutóbb hajszázniuk kellett, amivel már eleve nem értettek egyet, akárcsak azzal, hogy Győzike és Gáspár Bea rájuk szavazott. Korábban Győzikének esett igazán rosszul, amikor Peti nyíllal az ő képüket lőtte meg egy játék során.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

Az énekes hiába hangsúlyozta, ez csak poén volt a részéről, Győzike nagyon megsértődött. Azóta ezt duplán is visszaadta, majd amikor Petiék visszatértek a hajszáról, Győzike a nyakukba borult, annyira örült.

Ez az öröm nem tartott sokáig, mert Peti nem felejtette el, hogy Győzike és Bea mit csinált. Szempillantás alatt megváltozott a hangulat, és Peti többször elkáromkodta magát, nagyon nem értette Győzikét.

Győzike azt mondta, így szerette volna, hogy Maricsék nyerjék meg a hajszát, de Peti nem tudott neki hinni. Győző szerint annyira el voltak lustulva a fiatalok, hogy inkább rájuk szavaztak a hajszán, amivel csak rátett egy lapáttal.

Párharc: hihetetlen, amit Gáspár Evelin csinált (videó)

„Tudod, mit látok rajtad? Hogy gyűlölsz engem, gyűlölsz minket.” Peti azt mondta, nem gyűlöli őket, de szerinte Győzike nem gondolkozott jól és most úgy csinál, mintha így akarta volna az egészet. Győző erre úgy reagált, hogy ebből elég, és meghúz egy vonalat, addig Peti szerint nincs mit megbeszélni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.