Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Alekosz bemutatkozott az Ázsia Expresszben, ez kemény lesz (videó)

Alekosz is bemutatkozott az Ázsia Expresszben, ami minden bizonnyal élete kalandja volt a világ másik felén.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hosszú ideje tudjuk már, kik az Ázsia Expressz szereplői, természetesen új hírességek kaptak lehetőséget a következő évadban. Ugyanakkor Ördög Nóri maradt a helyén, akit a családja is elkísért a távoli útra.

Mexikóban kezdődtek a forgatások, ami már önmagában új. A sztárok elhagyták Ázsiát, hogy valami egészen mást fedezzenek fel, és természetesen mindenki arra kíváncsi, ki nyerte meg a versenyt. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A forgatások hónapokkal ezelőtt lezajlottak, de vége a nagy várakozásnak, hamarosan levetítésre kerülnek az adásrészek. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan heteken át leszünk lefoglalva.

Többek között Alekosz is szerepel a műsorban, aki nemrég csalódottan nyilatkozott az akkori társáról. Köztük is voltak viták a verseny alatt, ami nem csoda, mert ez mentálisan is komol kihívást jelent.

Érdemes megnézni az új előzetest, benne van minden, kezdve a drámával, a feszültséggel, és így tovább. Alekosznak is beolvasnak, és ez csak a kezdet, egy nagyon kemény kihíváson vannak túl a sztárok.