Alekoszt nehezen érinti, hogy párja kétszer is megcsalta az Ázsia Expressz után

Fotó: TV2
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kamerák előtt vallott barátnője hűtlenségéről, ami igazán érzékenyen érintette.

Október elején indul az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát, amelyben ezúttal hét kalandvágyó pár próbál szerencsét, köztük Nagy Alekosz és partnere, Varsányi Réka. A műsor kapcsán nemrégiben a Tényeknek nyilatkoztak, ebből szemlézett az nlc.hu.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Mint kiderült, a kalandshow ideje alatt kapcsolatuk pattanásig feszült volt. Alekosz szerint eleinte Réka volt az, aki többre vágyott, míg a forgatások után éppen ő hátrált ki és lépett félre, kétszer is. Mindez azonban igazán nehezen érintette.

„Én el vagyok keseredve, ugyanis a Réka belerondított – akaratán kívül – a mi magánéletünkbe. Egész nyáron hűtlen volt hozzám. Két férfivel csalt meg: egy tanárral és egy bokszolóval”

– mondta a ValóVilág egykori győztese.

Mindketten mást akartak

Beszámolója alapján arra is fény derült, hogy a páros különös kapcsolatban áll. „Az Expresszben megengedett volt az intim együttlét, éltünk is a lehetőséggel minden este. És a Réka volt az, aki úgy gondolta, hogy majd a verseny alatt mi közelebb kerülünk egymáshoz” – fogalmazott.

Arra utalt, ekkor ő volt az, aki mindezt visszautasította, majd amikor véget ért a műsor, ez megfordult. „Akkor én akartam közeledni, amikor itthon voltunk. És úgy látszik, a Réka gondolta úgy, hogy nem. Egész nyáron bokszolókkal, tanárokkal volt” – jegyezte meg.

Egy másik bokszoló, Kovács Kokó István kapcsán nemrég azt állította Alekosz, fiatalon egy klubba jártak. Ám az olimpiai bajnok tagadta ezt, mondván, nem is ismerik egymást, de a Való Világ egykori győztesének még erre is volt magyarázata.