Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Alekosz a bokszoló Kokóról: az edzők gyakran összekevertek minket

Elmondása szerint még a mozgásuk is nagyon hasonló volt, ráadásul tehetségben fej-fej mellett voltak.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Nagy Alekosz az Ázsia Expressz forgatása után Hajdú Péter talkshow-jában, a Frizbiben árult el egy egészen elképesztő dolgot a múltjából, mégpedig azt, hogy fiatalon egy klubba járt bokszolni Kovács Kokó István olimpiai bajnokkal.

„Itt Törökbálinton van egy iskola, ahová én bokszolni jártam. Mondhatni itt kezdtem a ’90-es évek legelején. Öregapám hordott ide át Érdről. Olyan jól ment itt nekem a bokszolás, hogy édesapám elvitt a KSI-be, vagyis a Központi Sportiskolába. Hát én ott a Kokóval edzettem együtt. Egymás mellett volt a szekrényünk” Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

– mondta.

Sőt, még azt is határozottan bizonygatta, hogy az edzők gyakran összekeverték őket, annyira hasonlítottak, s ez a tehetségükről is elmondható volt. Illetve csak onnan ismerték meg Kokót az edzésen, hogy fülbevalót hordott, s néhány apróságban különböztek – írta a Borsonline.

„Az edzők egyébként gyakran összekevertek minket, mert nagyon hasonlítottunk egymásra, és most is hasonlítunk. Szerintem Magyarországon én hasonlítok rá a legjobban. Onnan ismerték őt meg az edzésen, hogy neki volt fülbevaló a fülében. Még a mozgásunk is nagyon hasonló volt”

– fejtette ki az egykori valóságshow-sztár.

Majd arra utalt, miszerint Kokó „egy picit más stílusú bokszoló volt” hozzá képest, „sterilebb”, míg ő az utcai vonalat hozta, de tehetségben mindenképp ott voltak egymás mellett, ezáltal ez egy szép időszakként él az emlékeiben.