Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Ázsia Expressz: Alekosz értetlenül állt azelőtt, hogy nő vezette a repülőt

Alekosz máris felhívta magára a figyelmet az Ázsia Expressz forgatásai előtt, miközben épp a világ másik felére tartott.

...svg content...Fotó: Instagram/Nagy Alekosz
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, kezdetét vette az Ázsia Expressz új évada, aminek időközben bemutatták a versenyzőit. Alekosz például a barátnőjével vágott neki a kalandnak, és biztos abban, hogy övék lesz a főnyeremény.

Alekosz is útra kelt a többi versenyzővel, ám nem ment minden simán számára, és elárulta, voltak dolgok, amik nem tetszettek neki. Azelőtt is értetlenül állt, hogy női pilótája volt annak a járatnak, amin utazott. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Kezdeném azzal, hogy a pilóta egy nő volt, ami előtt eleve értetlenül állok, hiszen egy nő ne végezzen ilyen tipikusan férfimunkát.” – jegyezte meg a Ripost kérdésére Alekosz Hollandiában, az átszállás pillanataiban.

„De ha már végez, akkor végezze rendesen, ne úgy, ahogyan ő tette. Egész úton tekergette, csavargatta a gombokat és variált összevissza.” – élt a kritika lehetőségével. Megjegyezte, már nagyon elege volt, és nem értette, miért kellett „bukdácsolni”, illetve „fel-le hullámozni”.

„Talán azt hitte, hogy ez nekünk tetszik? Hát nem tetszett és ezt leszállás után jeleztem is a légikisasszonyoknak.” – folytatta a Ripost kérdésére, de valószínűleg lesznek még dolgok, amik a következő napokban és hetekben nem fognak tetszeni neki.

26 embert, köztük 16 gyermeket öltek meg törzsi összecsapásokban Pápua Új-Guineában

Három falut ért támadás a szigetország északi részén, a fegyveres erőszakban több tucat ember elhunyt.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.