Ázsia Expressz: Alekosz szerint ő és barátnője nyerik meg a fődíjat

Fotó: Instagram/Nagy Alekosz
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz és barátnője is részese lesz az Ázsia Expressz új évadának, aminek már meg is kezdődtek a forgatásai.

Mint arról korábban beszámoltunk, Ördög Nóri megerősítette, kezdődnek a forgatások az Ázsia Expressz új évada körül. Nem sokkal később megismerhettük a mezőnyt, akik között vannak meglepetések is.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Alekosz a videós interjújában azt mondta, a gond, hogy nagy a barátnőjének a lába, és el fog fáradni. Gyorsan közbeszólt Réka, miszerint 39-es a lába, tehát olyan óriási lábméretről azért nincs szó.

„Azért vagyunk itt, mert mi fogjuk megnyerni az Ázsia Expresszt.” – jelentette ki Alekosz, aki hosszasan sorolta, miknek tartja magát, míg a kedvese iskolatitkárként dolgozik. „A nőknek az a dolguk, hogy hisztizzenek.” – jelentette ki Alekosz. „Amelyik nő nem hisztizik, az nem nő.”

Alekosz megemlítette, a verseny alatt el akarja érni, hogy a kintiek tanuljanak meg magyarul, ha már ő ott van. Réka kissé tart a bogaraktól, ugyanakkor nem gondolja magát finnyás nőnek, és már ő is nagyon várja a kalandot.

A ValóVilág egykori szereplője kihangsúlyozta, valóban győzni mennek, így mindig „támadni” fognak, mindent úgy közelítenek meg, hogy nyerni akarnak. „Kompromisszum, megalkuvás nem lesz!”