Ördög Nóri már Mexikó felé tart, kezdődik az Ázsia Expressz 4 forgatása

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyelőre nagy titok övezi, hogy kik az Ázsia Expressz új évadának szereplői, de hamarosan erről is lehullhat a lepel.

A TV2 folyamatosan forgatja az új évadokat, nemrég a Séfek Séfe szezonja ért véget, ami csak később kerül adásba. Ezzel párhuzamosan zajlik a Sztárban Sztár aktuális évada, miközben már várják a jelentkezést a Sztárban Sztár leszek!-re.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Az új szezon egyik különlegessége, hogy 20 millió forintot fog kapni a győztes énekes, illetve egy 10 millió forint értékű autót. Nagyon komoly nyereményekről beszélünk, nem beszélve a hírnévről.

Az Ázsia Expressz is kap új évadot, akárcsak A Nagy Ő, amiben Jákob Zoltán, a magyar milliárdos lesz a főszereplő. Ördög Nóri nemrég ismét útra kelt, ezúttal az Ázsia Expresszbe, és egészen Mexikóig fog utazni, ugyanis kezdődnek a forgatások.

„Múlt héten még Budapesten álltam a @sefeksefetv2 forgatásán, és egy hét se telt el, már indul is az újabb eszement etap az életünkből: kezdődik az @azsiaexpressztv2 4. évadának forgatása – ne zavarjon meg senkit: Mexikóban és Guatemalában!” – árulta el Nóri az Instagram oldalán.

„Az, hogy az élet úgy hozta, hogy ráadásul Finnországból egyenesen Mexikóba utazom, már csak hab a tortán… A -15°C-ból a +30°C-ba” – tette hozzá az útja alatt a TV2 sztárja, akire ismét izgalmas idők várnak.