Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Jákob Zoltán, A Nagy Ő vicces jelenete Londonból (videó)

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán nagyon nyitott az emberek felé, és ez Londonban sem volt másképp, ahol megmutatták neki, milyen egy jó masszázs.

Jákob Zoltán egyre népszerűbb a közösségi médiában, köszönhetően az aktivitásának, valamint a TV2-vel készített interjúknak, videós anyagoknak. Több nagy nevet is hallhatunk, akik befutók lehettek volna A Nagy Ő szerepére, ám végül a milliárdos üzletember kapta meg a lehetőséget.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Nem tudni, pontosan hány ismert ember volt a TV2 listáján, de Jákob Zoltánnal biztosan nem lőhetnek mellé. Egy nagyon laza személyiség, aki minden hónapban elutazik valahová, és közben élvezi az életet.

Fényűző élet várhat A Nagy Ő győztesére, ha hosszú távon együtt maradnak, de egyelőre csak a lányok kiválasztása zajlik a háttérben. Már most nagyon kíváncsiak vagyunk rájuk, és arra, hogyan reagálnak le bizonyos helyzeteket.

Zoltán közben igyekszik kedvezni a fiataloknak is, akik imádják a Ferrariját, amiből nem egy van a tulajdonában. Legutóbb például Londonba utazott, így ezúttal nem kellett túl messzire mennie az élményékért.

Alább találhattok vele egy humoros videót, miközben azt is megtudhattuk, milyen egy jó masszázs Londonban. Magyarország egyik leggazdagabb embere elégedett volt a szolgáltatással, teljesen ellazulhatott.