Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Jákob Zolit különleges élmény érte az Emirates első osztályának várójában

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nagyobb borravaló sem maradhatott el, amiért látható módon rendkívül hálás volt az úriember, az új A Nagy Ő pedig elégedett volt.

Jákob Zoltán, az új A Nagy Ő folyamatosan járja a világot, pénze egy részét arra költi, hogy új helyszíneket fedezzen fel, különleges helyi ételeket próbáljon ki, mesés szállodákban pihenjen, és természetesen a lehető legkényelmesebben utazzon.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Ez főként a hosszú utakra értendő, mint például legutóbb, amikor 23 órát repült Ausztráliáig. Az út alatt sem unatkozott, megviccelte az egyik stewardesst, miközben egy magyar légi-kísérő is felbukkant a járaton.

Zoltán nagyon szeret utazni, és tudja jól, hogy a legtöbb különleges élmény ekkor születik meg az emberben. Ezeket az emlékeket és élményeket örökre magunkba zárjuk, melyek által csak többé válunk.

A magyar milliárdos üzletember az utazásai alatt videókat is készít, amiket megoszt a követőivel. Csak az Instagram oldalát már közel 82 ezren követik, és ez a szám valószínűleg lényegesen magasabb lesz, amikor a többség megismeri a 2023-as A Nagy Ő-ben.

A sikeres üzletembert legutóbb az Emirates légitársaság első osztályának várójában is különleges élmény érte. Végül elvitték a cipőjét, hogy arra felkerüljön egy egyedi bevonat, így nemcsak egy egyszerű tisztításról volt szó.