Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A Nagy Ő: Jákob Zoltán elárulta, hogyan szúrja ki a pénzére utazó nőket

Fotó: Unsplash/G Visuals
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltánnak kidolgozott taktikája van arra, hogy kiszúrja azokat a nőket, akik valójában a pénzére, a vagyonára utaznak.

Mint ismeretes, Jákob Zoltán lett az új A Nagy Ő, ami egy újabb nagyon izgalmas, látványos és fergeteges évadot ígér. Zoltán a TV2-nek adott interjújában elmondta, a becsült vagyona 43 milliárd forint, majd ránézett a bankszámlájára, és viccesen megjegyezte, minden pénze megvan. „Nyilván ez nemcsak pénzben van, hanem ingatlanokban, meg ilyen érték, meg olyan érték.”

Soron kívül Drágább lesz a csokinyúl az idén, de ez a nagyközönséget nem zavarja

Elmondása szerint szerencsés a szerelemben, főleg amiatt, mert könnyen szerelembe esik, amit nem tart számon a pozitív tulajdonságok között. Amikor azonban már benne van, akkor mindent belead, és ez általában jól működik.

Ha pedig véget ér egy szerelem, a jó dolgokat őrzi meg magában, azokra gondol vissza, így nincs szó arról, hogy negatív élményei lennének. A műsort pedig amiatt vállalta el, mert mindent szeretne kipróbálni az életben, és számára egy álomrandi megvalósítására a pénz nála nem lehet akadály.

A pénzére utazó nőket ki fogja szűrni

Kíváncsian várja, hogy A Nagy Ő-ben mit tud elérni, miközben a milliárdjait saját maga teremtette meg, gyakorlatilag a nulláról indulva mondhatja el ezt magáról. Kiderült, Zoltán havi szinten 10 napot utazik, így aki szeretne A Nagy Ő párja lenni, annak szeretnie kell az egzotikus utakat.

„Remélem, hogy van ilyen.” – mondta nevetve Zoltán, akinek a humor szintén fontos. „Azt szeretem, ha süt a Nap. Utaztam én már havas vidékre is, de már nem akarok. Azt szeretem, ha valaki jó társalkodópartner is, mert én nagyon sokat mozgok társasági életben, és szeretek nyüzsögni. Tudni kell ezzel együtt élni.”

Abban is nagy rutinja van, hogy kiszúrja azokat a nőket, akik a pénzére hajtanak. „Mindig nagyon hamar odaterelem a beszélgetést, hogy kiderüljön.” Zoltán hozzátette, mindez nagyon sokszor sikerül neki, bár az sem ritka, amikor nem jár sikerrel, ám a műsorban mindenki látni fogja, hogyan is működik ez a valóságban.