Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Így üzent nőnap alkalmából Jákob Zoltán

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő sem feledkezett meg arról, hogy nőnap van, melynek alkalmából üzent a népszerű Instagram oldalán.

Magyarország egyik legtehetősebb embere, Jákob Zoltán gyakorlatilag folyamatosan mozgásban van. Szeret utazni, és dolgozni, miközben rengeteg új élményre tesz szert a világ különböző pontjain.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

A Nagy Ő már előre jelezte, bárki is legyen a párja, reméli, hogy szeret utazni, hiszen nagyon gyakran ül repülőre. Nincs olyan hónap, amikor ne szállna fel egy gépre, és legutóbb is így tett, noha nemrég Ausztráliában, majd Monacóban járt.

Nem tudja megunni az utazásokat, melyek remek tapasztalatokkal is szolgálnak számára. Ezúttal nem utazott túl messzire, London felé vette az irányt, ahol szintén nincs túl meleg, de a látványosságok kárpótolják az embert.

Zoli, aki időről időre nagy élményeket nyújt a Ferrarijával a kíváncsiskodóknak, természetesen a nőnapról sem feledkezett meg. Sorra jelennek meg a hírességek posztjaik nőnap alkalmából, és ez a milliárdos üzletemberrel sincs másképp.

Lassan már 90 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán, és valószínűleg sokat nem kell várnunk arra, hogy 100 ezerre változzon a számláló. Hogy mikor rajtol az új A Nagy Ő, egyelőre nem tudni, ami várhatóan egy minden képzeletet felülmúló széria lesz.