Clouds
21 Budapest
Dollár
355,90 Ft
Euró
386,69 Ft
Font
436,86 Ft
Bitcoin
26,793 $

Ferraris élményt adott a gyerekeknek Jákob Zoltán Budapesten (videó)

Fotó: Unsplash/jinesh darji
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az új A Nagy Ő nagyszerű élményt adott a fiatal srácoknak, akik bepattanhattak egy Ferrari volánja mögé.

Jákob Zoltán, A Nagy Ő legújabb szereplője szinte mindig mozgásban van, és nagyon közvetlen az emberekkel. Láthattuk ezt az ausztráliai nyaralása alatt is, és a nagyobb borravaló sem maradhatott el.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A magyar milliárdos, akire élete egyik legnagyobb kalandja vár a TV2 műsorában, legutóbb Monaco felé vette az irányt. Magángéppel utazott el a gyerekeivel és a barátokkal a csodálatos helyszínre, ahol remekül érezték magukat.

Zoli szereti a luxust, ugyanakkor mint azt fentebb is írtuk, rendkívül közvetlen. Nem egy Ferrari áll a garázsában, és mivel ezek igen feltűnő darabok, hamar kiszúrják a követők, akik lassan már 90 ezren vannak az Instagram oldalán.

Ezúttal az egyedi színben pompázó Ferrarijával hajtott odakint, amikor észrevette, hogy a srácok rá várnak. Végül visszafordult miattuk, hogy a fiatalok egészen közelről is megnézhessék az olasz autócsodát.

Nemcsak fotókat készíthettek, be is ülhettek a volán mögé, hogy átérezzék, milyen Ferrariban ülni. A gázfröccsök pedig mindent elmondnak arról, mekkora erő lakozik ebben a műremekben.