Kovács Kokó cáfolja Alekosz meglepő állításait, és nem ismeri

Fotó: YouTube/FrizbiTV
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz meglepő dolgokat mondott Hajdú Péter műsorában, ami után Kovács Kokó István reagált, hozzátéve, nem is ismeri a ValóVilág egykori győztesét.

Alekosz mindig felhívja magára valahogyan a figyelmet, de bárhol is szerepeljen, ott általában nézettségi rekordot dönt. Erre már nem egy példát láthattunk, mégsem úgy alakult a médiakarrierje, mint sokan másoknak.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Az ember azt gondolná, hogy ilyen számokkal a háta mögött havi szinten súlyos milliókat keresett az elmúlt 20 évben, ám másképpen alakult az élete. Az utóbbi időben viszont mintha újra felfedezték volna, és ez nyilván szép bevételt hozhat számára.

Többek között az Ázsia Expressz új évadában is szerepelt, amire sok híresség vágyik. Alekosznak ez is megadatott, és nem kizárt, hogy a jövőben több hasonlóan nagy produkcióban is feltűnik, akár a TV2-n.

A Hajdú Péternek adott interjújában azt mondta, egyelőre nincs új ajánlata, de ez nagyon gyorsan változhat, és szeretne újabb lehetőséget kapni. A Szerencsekerékben és a Hal a tortánban szintén letette a névjegyét.

A Frizbi TV-ben pedig arról beszélt, hogy anno együtt bokszolt Kokóval, és elmondása szerint hasonló tehetségek voltak. Kokó végül többek között olimpiai bajnokká vált, addig Alekosz jövője nem a profi bokszban volt.

„Az a helyzet, hogy nagyjából arról sincs fogalmam, hogy ki is az a Nagy Alekosz.” – reagált a Bors kérdésére Kokó, aki Svájcban él a családjával. Hozzátette, abban biztos, hogy soha nem volt ilyen nevű szekrény szomszédja a teremben. Sőt, még csak nem is edzett a KSI-ben.