Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Alekosz álnéven bokszolt, szerinte emiatt nem ismeri őt Kokó

Fotó: Facebook/Nagy Alekosz
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy Alekosz reagált Koko nyilatkozatára, miszerint még csak azt sem tudja, ki ő, hiába állította, hogy együtt bokszoltak.

Nagy Alekosz az elmúlt időszakban nem keveset szerepelt a médiában, mondhatni újra csúcson van, és a TV2 látja benne a potenciált. Olyannyira, hogy az Ázsia Expressz új évadában is szerepelhetett, amiről köztudott, nem kevesen állnak sorba a hírességek azért, hogy bekerüljenek a mezőnybe.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Egy rendkívül népszerű műsorról van szó, aminek idén is Ördög Nóri volt a műsorvezetője. Alekosz a Hal a tortánban szintén feltűnt, és nagy nézettséget generált, amiről Hajdú Péter beszélt vele a Frizbi TV-ben.

Alekosz, aki sztárként tekint magára, Hajdúnak mesélt arról, hogy anno együtt bokszolt Kovács Koko Istvánnal, a magyar legendával, és elmondása szerint hasonló tehetségek voltak. Koko még csak nem is ismeri Alekoszt, aki reagált a sztorira, és azt mondja, álnéven bokszol.

Álnéven bokszolt Alekosz

„Az ominónus frizbiinterjú és az abból következendő világbajnoki reakció óta, megállás nélkül kapom a kérdőre fogó megkereséseket, fenyegetéseket. Mivel az igazságtalanságot nem szeretem, a dolgokat most végleg a helyükre teszem.” – írja Alekosz a Facebook oldalán.

„A világbajnok csak azért nem tudta megmondani azt, hogy ki az a Nagy Alekosz, mert én kérem álnéven voltam a sportiskolában. Abban az időben – 1990 Alekoszként irritáltam volna a prolibokszolókat. Nagy Sándor – Sanci lettem. Így szólítottak.”

„Természetesen a Központi sportiskolába apám által kérvényezett jelentkezésemkor a curriculum vitae tartalmazta a hiteles Alekoszi anyakönyvi nevet. Így történhetett, hogy a világbajnok nem tudta fölismerni a nevemet. Nincs harag bennem.”

„Úgy látom, hogy itt már senki se hisz nekem. Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba. Én itt nem akartam dalolni. Meg lehet kérdezni a Pikk Pakk Gyuszit, az majd megmondja. Ismeri az egész sztorit. Amíg nemj árkált kibe a börtönökbe, haverok voltunk.”

„Pikk Pakkal még sok éven át tartottuk a kapcsolatot titokban. Jártam hozzá beszélőre és próbáltam őt visszarángatni a kilencvenes évek alvilágából, de addigra már túl mélyen volt. Kokó – vagy ahogy hívtuk Gyuszival: Pista, jól tudta… mi történik.”

„Nem volt ráhatása. Pont akkor készült a Chacónra. A teljesítményére is nagyon kiült. Chakón leütötte. Meggyőződésem, hogy ezért kapott ki. Pikk Pakk ezt követően több kapcsolattartásit nem küldött. Ekkor a két kovácsfiúról, levettem a gondomat.”

„Mondanám, hogy kérdezzék meg a Lottikát. Portás volt a Hallóban. Gyűrött fülű, birkózó. Pikk Pakkal gyakran jártunk oda, megmondja az is. A szálak még Medgyessyhez is elértek, de ez mamár…. Nemfontos. Csak a Gyuszit sajnálom. Több volt benne. Sokkal több.”