Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Alekosz álnéven bokszolt, szerinte emiatt nem ismeri őt Kokó

Nagy Alekosz reagált Koko nyilatkozatára, miszerint még csak azt sem tudja, ki ő, hiába állította, hogy együtt bokszoltak.

...svg content...Fotó: Facebook/Nagy Alekosz
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy Alekosz az elmúlt időszakban nem keveset szerepelt a médiában, mondhatni újra csúcson van, és a TV2 látja benne a potenciált. Olyannyira, hogy az Ázsia Expressz új évadában is szerepelhetett, amiről köztudott, nem kevesen állnak sorba a hírességek azért, hogy bekerüljenek a mezőnybe.

Egy rendkívül népszerű műsorról van szó, aminek idén is Ördög Nóri volt a műsorvezetője. Alekosz a Hal a tortánban szintén feltűnt, és nagy nézettséget generált, amiről Hajdú Péter beszélt vele a Frizbi TV-ben. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Alekosz, aki sztárként tekint magára, Hajdúnak mesélt arról, hogy anno együtt bokszolt Kovács Koko Istvánnal, a magyar legendával, és elmondása szerint hasonló tehetségek voltak. Koko még csak nem is ismeri Alekoszt, aki reagált a sztorira, és azt mondja, álnéven bokszol.

Álnéven bokszolt Alekosz

„Az ominónus frizbiinterjú és az abból következendő világbajnoki reakció óta, megállás nélkül kapom a kérdőre fogó megkereséseket, fenyegetéseket. Mivel az igazságtalanságot nem szeretem, a dolgokat most végleg a helyükre teszem.” – írja Alekosz a Facebook oldalán.

„A világbajnok csak azért nem tudta megmondani azt, hogy ki az a Nagy Alekosz, mert én kérem álnéven voltam a sportiskolában. Abban az időben – 1990 Alekoszként irritáltam volna a prolibokszolókat. Nagy Sándor – Sanci lettem. Így szólítottak.”

„Természetesen a Központi sportiskolába apám által kérvényezett jelentkezésemkor a curriculum vitae tartalmazta a hiteles Alekoszi anyakönyvi nevet. Így történhetett, hogy a világbajnok nem tudta fölismerni a nevemet. Nincs harag bennem.”

„Úgy látom, hogy itt már senki se hisz nekem. Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba. Én itt nem akartam dalolni. Meg lehet kérdezni a Pikk Pakk Gyuszit, az majd megmondja. Ismeri az egész sztorit. Amíg nemj árkált kibe a börtönökbe, haverok voltunk.”

„Pikk Pakkal még sok éven át tartottuk a kapcsolatot titokban. Jártam hozzá beszélőre és próbáltam őt visszarángatni a kilencvenes évek alvilágából, de addigra már túl mélyen volt. Kokó – vagy ahogy hívtuk Gyuszival: Pista, jól tudta… mi történik.”

„Nem volt ráhatása. Pont akkor készült a Chacónra. A teljesítményére is nagyon kiült. Chakón leütötte. Meggyőződésem, hogy ezért kapott ki. Pikk Pakk ezt követően több kapcsolattartásit nem küldött. Ekkor a két kovácsfiúról, levettem a gondomat.”

„Mondanám, hogy kérdezzék meg a Lottikát. Portás volt a Hallóban. Gyűrött fülű, birkózó. Pikk Pakkal gyakran jártunk oda, megmondja az is. A szálak még Medgyessyhez is elértek, de ez mamár…. Nemfontos. Csak a Gyuszit sajnálom. Több volt benne. Sokkal több.”