Alekosz sztárnak tartja magát, de nem akarna sztárbarátnőt

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz nagyon elegánsan jelent meg a Mokka stúdiójában, és az interjúja alatt arról is beszélt, milyen most a kapcsolata Rékával, akivel közösen szerepelt az Ázsia Expresszben.

Az elmúlt időszakban ismét középpontba került Alekosz, aki minden eddiginél népszerűbb, és sorra kapja a műsorokban a szereplési lehetőséget. Nemrég Hajdú Péter műsorában is vendég volt, és Kovács Koko István is szóba került, akivel állítólag együtt edzett, de erről az olimpiai bajnok nem tud.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Alekosz a Mokkában azt mondta, nem szakítottak Rékéval, mert nem klasszikus szerelmespárként élik az életüket. Speciális helyzetként írta le mindezt, melynek kapcsán megjegyezte, van, amikor egy férfi többet érez, viszont az ahhoz kevés, hogy szerelmespárok legyenek.

Réka tisztában van ezzel, és egy 1 éve mindez nyílt dolog közöttük. Viszont nagyon jó barátok, és Alekosz számára ez többet ér a szerelemnél, emiatt sem engedik el egymást, illetve a ValóVilág egykori győztese bízik abban, hogy mindez lecseng, és átmegy egy erős bizalmi kapcsolatba, mert erős a kötődés.

Alekosz sztárnak tartja magát

Annak viszont nem örül Alekosz, hogy a sajtóban rendre „barátság extrákkal” jellemzik a kettejük közötti kapcsolatot. Nem szereti ezt a kifejezést, már csak amiatt sem, mert nem tartja helyesnek, hogy így beszéljenek egy kapcsolatról, hiszen nem egy autóról vagy karóráról van szó.

Ami pedig a kémiát illeti, Alekosz úgy felelt a kérdésre, hogy működik a dolog, viszont nem annyira, hogy ebből szerelem, házasság legyen. „Jól érezzük magunkat, boldogok vagyunk.” – mondta kedd reggel a Mokka vendégeként. „Speciálisan ugyan, de boldogok.”

Szerinte vannak ilyen kapcsolatok, amiket nem kell megfejteni. „Miért kellene megfejteni?” A szépségversenyek világa is szóba került, és Alekosz haragszik, hogy eddig nem hívták meg egy ilyen eseményre sem, mert szerinte sokszor olyanok ülnek ott, akik nem értenek a nőkhöz, ő viszont pontosan tudja, mit kell látni és érezni.

„Nekem kéne ott ülni az elnöki székben.” – mondta határozottak Alekosz, aki nem akar sztárbarátnőt, hírességet, inkább azt szereti, ha a nő valamelyest háttérben van. „Jobb, ha a háttérből támogatja a férfit, a férfi legyen a front, közszereplő, sztár, mint én. Legyen szerény foglalkozása.”