Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

A Nagy Ő: Natali fennakadt szemekkel énekelt az éjszakában Árpa Attila előtt (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Árpa Attila már nagyon várhatta Natali produkcióját, aminek nem mindenki örült, Metta például nemigazán tudta hova tenni a dolgot.

A Nagy Ő legutóbbi adásában is volt pár csavar, kezdve a rózsaceremóniával, mivel nem feltétlen azok jutottak tovább, akikre gondoltunk volna. Ez a kiesőkre abszolúte igaz, hiszen két olyan nő távozott, akiket sokan el tudtak volna képzelni Árpa Attila mellett.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

Még akkor is, ha a két nő totálisan más karakter, nem hasonlítható össze egymással, sem habitusban, sem külsőben. Erika állt talán a legközelebb Attila lelkéhez, ám ha nincs meg az a plusz érzés, akkor ezt kár folytatni.

Erika volt a legcsendesebb a nők közül, és egyúttal talán a legkifinomultabb is, ami nagyon tetszett Attilának. Mégis ideje korán távozott, miközben hatalmas meglepetésre Claudia játékban maradt.

Ráadásul pont ő volt az, akit Erikának szólított az este folyamán A Nagy Ő. Az esti randin még Metta és Natali voltak ott, akik soha nem lesznek barátnők, erre bármekkora pénzt fel mernénk tenni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2