Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Párkapcsolati tanácsadásba kezd Jákob Zoltán ismert exe

Olyan nőknek szeretne segíteni, akik eddig nem voltak sikeresek párkapcsolati téren.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Hajnal Betti nyerte meg A Nagy Ő 2023-as évadát, s vele együtt Jákob Zoltán szívét: a műsor után randizgattak még egy ideig, végül azonban a szakítás mellett döntöttek. A kapcsolatot viszont azóta is tartják, nagyon jó viszonyban maradtak, s az édesanya korábban azt mondta, nem tudni, mit hoz a jövő – ezzel arra utalva, hogy egy nap talán újra egymásra találnak. Később viszont jött a hír, hogy Bettire azóta egy másik férfi személyében talált rá a szerelem, boldogsága pedig határtalan.

Majd arra is fény derült, hogy már az esküvőt tervezgetik, vagyis minden jel arra utal, hogy A Nagy Ő tavalyi győztese megkapta a vágyott happy endet. Nemrégiben pedig arról nyilatkozott a Borsnak, hogy a jövőben párkapcsolati és életvezetési tanácsadással szeretne foglalkozni, ezzel pedig olyan nőknek segíteni, akik eddig nem voltak sikeresek a szerelemben. „Szeretnék azon az úton elindulni, hogy a nőknek motivációt adjak az ismerkedéshez” – mondta. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Én már annyi mindent megéltem, hogy biztos, hogy tudnék segíteni egy-két nőn” – jegyezte meg. Egyébként a milliárdos korábban maga is hasonló projektbe vágott bele, egészen pontosan egy átalakítós műsorba, ahol elmondása szerint „egy önbizalomhiányos nőből lesz egy önbizalommal telt nő”. Ennek érdekében tanácsokkal látják el, illetve az életmódváltásban is segítik a hölgyet, ha arra van szükség. De a szépségipari dolgok (szempilla, köröm, smink, haj) sem maradnak ki ebből.

Erre vonatkozóan Betti úgy fogalmazott: „Ez sokkal nagyobb lesz, mint Zoli projektje, mert én úgy gondolom, hogy nem csak a külsővel, hanem a lélekkel is foglalkozni kell”. Hozzátette, ennek most ő a tesztalanya, egy-két hónap múlva mutatja majd be az eredményt. Egyúttal azt gondolja, párkapcsolati terapeutaként is sokat tudna adni vendégeinek, bár szerinte „az tudja a legjobb tanácsokat adni, aki nincs párkapcsolatban”.

„De úgy gondolom, hogy becsülnünk kell magunkat és nem szabad beérni kevesebbel, mint, amit érdemlünk, csak azért, hogy legyen mellettünk valaki. És ezzel is szeretnék foglalkozni egyfajta life coachként, hogy megmutassam a nőknek, hogyan legyenek tényleg nők. Mert én már eljutottam ide, de szeretnék segíteni azokon akik maguktól ezt nem tudják elérni” – fűzte hozzá végül.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.