Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

A Nagy Ő után ebben a műsorban tér vissza Jákob Zoltán

A milliárdos visszatér a képernyőre, egy újabb műsorban fog bizonyítani.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jákob Zoltán korábban is népszerű volt, ám A Nagy Ő óta még többen kíváncsiak arra, hogyan telik a milliárdos egy-egy napja, mit szeret csinálni, s mi érdekli. Főzni például nagyon szeret, emellett életmódváltásba kezdett, de egy új műsorban is szerepel. Ennek kapcsán a Mokkában árult el több részletet, amelyből a Blikk szemlézett.

„Elkezdtem egy YouTube-csatornát, egy átalakítós műsort csinálok. Egy önbizalomhiányos nőből lesz egy önbizalommal telt nő. Először kiválasztjuk, most már vannak jelentkezők. Aki nincs megelégedve a külsejével, vagy nem tudja, hogy mi az, ami jól áll neki, annak ilyen szépségipari dolgokkal jövünk elő: haj, szempilla, ruha, minden…” – mondta. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Majd azzal folytatta: „Az a címe, hogy Szépségguru. Én vagyok a szépségguru, de van egy csapatom, öt ember, aki átalakítja a hölgyeket. Az első adás megvolt, nagyon sikeres”. Itt Istenes László megjegyezte, sok hasonló műsor volt már, így ő főként arra volt kíváncsi, hogy Jákob Zoltáné miben lesz másabb.

„Hogy nem egy emberen áll az egész, hanem nekem külön szakértőm van minden egyes szépségipari ágazatra. Illetve van táplálkozással kapcsolatos része is, és vagyok én, aki eddig minden műsorból hiányzott” – felelte. Egyúttal kiemelte, nem az a céljuk, hogy plasztikcicák hagyják el a műsort, akik szájfeltöltésen és egyéb szépészeti beavatkozásokon estek át. „Abszolút nem, a hétköznapi szinten elérhető szépségipari dolgok: szempilla, köröm, smink és haj” – szögezte le.

Mint mondta, kétféle átváltozást fognak megmutatni a nézőknek: az egyik, amikor csak a külsőt változtatják, azt egyik napról a másikra meg lehet valósítani. „A táplálkozás úgy jön be, hogy azok a hosszabb távú megváltoztatások, mert valaki csak a külsejével elégedetlen, vagy nem tudja, mi áll jól neki, és ezért önbizalomhiány lép fel nála. Van, aki pedig a formájával sem elégedett, mondjuk egy kicsit molett, akkor belevesszük az étrend témáját is” – magyarázta a milliárdos.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.