Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Nagyon különleges ajándékot kapott Jákob Zoltán (videó)

Sokan szeretik Jákob Zoltánt, ajándékokat neki küldeni, most egy több mint különleges meglepetés futott be hozzá, ami jól fog mutatni a falon.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán ugyan nagyon élvezte A Nagy Ő forgatásait, és őszintén hitt abban, hogy megtalálhatja az igazit a műsorban, de nem volt szerencséje. Bettivel nem működött a kapcsolatuk, bár a legfrissebb hírek szerint nem kizárt, hogy egy nap még folytatják, amit anno elkezdtek, hiába más az életük.

Sosem tudni, mit hoz az élet, és ez a szerelemben is így van. Zoltán vágyik arra, hogy szerelmes legyen, igazán elvarázsolja valaki, de ez mostanában nem történt meg, továbbra is várnia kell, ám addig sem unatkozik. Járja a világot, legutóbb a Maldív-szigetekre utazott ki a lányaival és a volt feleségével, illetve az exe párjával. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Nagyon jóban vannak, és barátként tekinthet rájuk Zoltán, ami igen ritka. A milliárdos üzletember számára a család és a barátok az első, minden csak utána következik, és ez is lenne a normális. Amíg sokan másokat elvakít, megváltoztat a pénz, Zoltán két lábbal maradt a földön, amire tudatosan figyel, mert nem akar változni.

Így érzi jól magát, nagyon közvetlen, aktív, sokat beszélget idegen emberekkel, ha megállítják. Mindenkihez van egy-két jó szava, adakozik, segít a gyerekeken, járja a világot, meglepi a családját, a barátait, a munkatársait. Egyszóval soha nem áll le, mindig ügyködik valamin, ezzel is formában tartja magát, testileg és szellemileg is.

A rajongók imádják, szeretik a stílusát, és folyamatosan ajándékokat küldözgetnek neki. Most épp egy nagyon különleges meglepetés futott be hozzá egy kép formájában, rajta egy klasszikus Ferrarival. Zoltánnak nagyon tetszett a végeredmény, és természetesen a humor sem maradhatott el tőle, amit már megszokhattunk.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.