Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Jákob Zoltán a szakítás óta is tartja a kapcsolatot A Nagy Ő Bettivel

Szerinte a milliárdos szokott úgy utalni kettőjükre, hogy „sosem kizárt semmi, bármi lehet még közöttünk”. Ő pedig hasonlóképp érez, mondván, majd kiderül, mit hoz a jövő.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Nagy Ő harmadik évadának győztesét, Bettit mai napig érik támadások annak kapcsán, hogy csak a pénze miatt szerette volna meghódítani Jákob Zoltánt. Az édesanya azonban határozattan tagja mindezt, mondván, valóban táplált érzéseket az üzletember iránt. „Nem értem, miért gondolják ezt rólam, hiszen én világéletemben dolgoztam, sosem szorultam másra. Mindig meg tudtam teremteni mindent magam és a kislányom számára. Amúgy sem tudok így közeledni egyetlen férfi felé sem, érzelmes típus vagyok” – magyarázta.

Mint mondta, Jákob Zoltánnal azért nem jött működött – bármennyire is szerette volna az ellenkezőjét –, mert egyszerűen nem tudták összeegyeztetni a dolgaikat. Emellett „az a nyomás is rajtunk volt, hogy mindenki ismer minket és azt várja tőlünk, hogy gyorsan alakuljon közöttünk kapcsolat”. Ezt követően Betti arról is szót ejtett, bár sok udvarlója akad, még nem érzi magát késznek az ismerkedésre. „Megmondom őszintén, a férfiak mindig is odavoltak értem, a kisugárzásom lehengerelte őket” – fogalmazott a Blikknek nyilatkozva. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Majd azzal folytatta: „Amióta viszont nemrég sikerült 15 kilótól megszabadulnom és ismertebb lettem, a tipikus szépfiúk is próbálnak megkörnyékezni és ezt nagyon élvezem. Egyelőre azonban nem szeretnék ismerkedni, a Zolival történtek után még nem érzem erre késznek magam, és egyébként is vannak fontosabb dolgok az életemben”. Elárulta, szeretne még 10 kilót leadni, költözni és új projekteket elindítani.

Ebben pedig örömmel támogatja a milliárdos, aki anyagilag nem, de tapasztalataival és kapcsolati tőkéjével segíti Bettit, ha szüksége van rá. Bár párkapcsolat szintjén nem működött közöttük a dolog, a mai napig jó viszonyban vannak. „Mivel egy szakmában mozgunk, jól jön a segítsége és ebben bármikor számíthatok rá. Nem akarunk újra összejönni, de tartjuk a kapcsolatot, elég sokszor beszélünk, és nem kizárt, hogy láthatnak még minket együtt az emberek. Ő szokott kettőnkről úgy fogalmazni, hogy sosem kizárt semmi, bármi lehet még közöttünk, és én is hasonlóképpen tudok fogalmazni. Meglátjuk mit hoz a jövő…” – jegyezte meg az édesanya.

Ezt követően arra is kitért, elsősorban a kislánya érdekében szeretne kialakítani egy passzív jövedelmet, hogy több időt tudjon vele tölteni. „Nagyon sokat dolgozom, a Nagy Ő óta sok új vendégem lett, akik azóta is szívesen járnak hozzám. Szerencsére rengeteg segítségem van, a volt férjemre és a párjára, valamint a testvérére is számíthatok, ahogy a szüleimre is. Én viszont szeretnék több időt a gyermekemmel tölteni. Ami számomra most szent, hogy el tudjam őt vinni hetente kétszer lovagolni vidékre, mert nagyon szereti. Szeretném itt is tisztázni, hogy én vettem neki a lovat, amin most tanul, mert korábban többen azt találgatták, hogy biztos Zoli fizetett. Na hát erről szó sincs” – jelentette ki.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.