Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Jákob Zoltán szerint mindkettőjük felelőssége, hogy nem jött össze ez a kapcsolat

Elmondása szerint részéről a szakítás fő oka az volt, hogy nem egyeztek az elképzeléseik, és ezáltal nem látta a közös jövőjüket.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Nagy Ő Betti és Jákob Zoltán hat hónap után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább. A műkörmösként dolgozó édesanya elmondta, sok éve egy céges rendezvényen pillantotta meg az üzletembert, aki rögtön megtetszett neki. Arra azonban nem nyílt lehetősége, hogy közelebbről is megismerje őt, egészen addig, amíg nem jött a párkereső valóságshow.

Betti már az elejétől azt érezte, Zoltán végül őt fogja választani, s amikor ez így is lett, nagyon boldoggá tette. A műsor után a való életben is megéltek együtt sok szép pillanatot, s még inkább közel kerültek egymáshoz. Ám egy idő után kiütköztek a különbségek, illetve azt is nehezen viselték, hogy akkora figyelem övezte őket és rengeteg támadást kaptak, szerinte ez is közrejátszott a döntésükben. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Mint mondta, rengeteget gondolkodik a szakítás óta. „Cikáznak a fejemben az ilyenkor tipikus kérdések, a ’Mi lett volna, ha?’ jellegűek. De a vége akkor is az, hogy ez most nem a mi időnk volt Zolival. Csendben, szépen váltunk el. Ha idővel lecsendesedik minden körülöttünk, meglehet, egyszer még egymásra találunk. És reménykedem benne, hogy azért hiányozni fognak neki a velem töltött szép pillanatok” – fogalmazott, hozzátéve, hogy a közeljövőben még képtelen lenne más férfi felé nyitni.

A milliárdos a Storynak nyilatkozva elmondta: „Nincs bennem rossz érzés, nem vagyok szomorú, de azért még csillapodnia kell bennem az egész Bettitől való szétválásnak. Akkor is, ha sikerült barátoknak maradnunk, és ehhez idő sem kellett. Részemről a szakítás fő oka az volt, hogy nem tudtuk egyeztetni az elképzeléseinket, és ezáltal nem láttam a közös jövőnket. Próbáltuk megoldani a gondokat, ezek között felütötte a fejét féltékenység és vitahangerő-probléma is a részemről, de azt gondolom, mindkettőnk felelőssége, hogy nem jött össze ez a kapcsolat”.

Majd azzal folytatta: „Nagyon jól éreztük magunkat együtt, de végül úgy döntöttünk, nem raboljuk egymás idejét. A dolgok ugyanis, úgy láttuk, nem fognak megoldódni.” Ettől függetlenül Zoltán sem látja esélytelennek a jövőt. „Nincs kizárva a jövőben semmi senkivel. De biztatni sem akarok senkit. Idő kell, és hogy újragondoljam a dolgokat. Majd utána folytatom a párkeresést. De nem mindenáron. A korábbi kapcsolataim mind a véletlenen múltak, és hiszek benne, hogy amikor kell, szembejön az a valaki” – jegyezte meg.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.