Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Továbbra is odavannak a nők Jákob Zoltánért

Jobbnál jobb nők közül válogathat Jákob Zoltán, ugyanakkor A Nagy Ő a szerelmet keresi, az igaz szerelmet.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nemrég írhattunk arról, hogy Jákob Zoltán ismét elhagyta Magyarországot, bár ezúttal nem utazott túl messzire. Mint kiderült, egy világhírű svájci klinika vendége, ahol igen érdekes és hasznos tudásra tehet szert, amiből mások is profitálhatnak a későbbiekben, mert nagyon nagy tervei vannak.

Zoltán általában nagy terveken dolgozik, és ez nem a pénzről szól. Egyszerűen szeret önmegvalósítani, és közben új dolgokat tanulni, emiatt is utazik olyan sokat, amik által csak többé válik. A nagy szerelem azonban továbbra sem talált rá, míg úgy tűnik, hogy a korábbi kedvese, A Nagy Ő Betti már az esküvőjére készülhet. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Kapott pár támadást emiatt Betti, hiszen nemrég még Zoltán párja volt, és nem egyszer hangsúlyozta, mennyire szereti őt. Úgy fest, a szerelem elmúlt, már más iránt dobog a szíve, akiről Zoltán is mondott pár szót. Közben A Nagy Ő korábbi versenyzői közül többen is nyitottak lennének arra, hogy folytassák az ismerkedést Zolival.

„Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza. Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én.” – idézte a Bors A Nagy Ő Virágot, aki központi szereplője volt a legutóbbi szériának.

Virág továbbra is hisz abban, hogy jó párost alkothatna Zolival, és nem haragszik rá, mert nem őt választotta. Legutóbb, amikor találkoztak, akkor is sokat beszélgettek, és Zoltán valóban nagyon szereti Virág érdekes és különleges társaságát. A Nagy Ő Edina szívét is hódította Zoli, akiről azt mondta, többek között a tisztesség jut róla eszébe.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.