Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Jákob Zoltán exe, A Nagy Ő Betti megerősítette, újra szerelembe esett

Sokáig nem maradt egyedül Betti, aki nagyon szerette volna, hogy működjön a kapcsolata Jákob Zoltánnal, de az hamar véget ért.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán végül úgy döntött A Nagy Ő legutóbbi évadának végén, hogy Bettit választja. Többen már akkor megmondták, nem fog sokáig tartani a kapcsolatuk, és így is lett, végül szakítottak, az életük egyszerűen nem egyezett. Zoltán ezt követően tartott egy kis pihenőt, de már újra nyitott arra, hogy szerelembe essen.

Vágyik egy jó, tartós kapcsolatra, egy olyan személyre, akivel sokat utazhat, és akár közös családot is alapíthatnak. A Nagy Ő Virág maximálisan nyitott lenne erre, és hosszú idő után a napokban újra találkoztak, Zoltán mindig nagyon jól érzi magát a lánnyal, aki fontos karaktere volt a műsornak, imádták a nézők. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Betti karaktere már sokkal inkább megosztó volt a veszekedései miatt, viszont most úgy tűnik, ismét szerelemes. Egy több mint beszédes fotót osztott meg az Instagram oldalán, melynek kapcsán megerősítette, valóban az új párja szerepel a képen. „Nem véletlenül raktam ki, ő nem a testvérem, nem a sógorom…” – mondta az nlc.hu-nak.

Betti tisztázta, friss a kapcsolatuk, amit meg szeretne óvni a nyilvánosságtól, de a hír igaz, rátalált a szerelem. Egyes férfiak szemtelenkedni kezdtek a fotó láttán, bár Betti azt mondja, hogy többségében gratulációkat kap, főleg a nők részéről. „Megéltünk már sok élményt ez alatt a kis idő alatt is: másfél hónapja kezdődött, viszont csak pár hete forrta ki magát igazán. Próbáljuk megélni a pillanatokat és várjuk, mi sül ki belőle.”

Arra is fény derült, hogy a kapcsolatuk nem a legegyszerűbb, mert van egy kisebb távolság közöttük, de megoldják. Ami pedig Zolit illeti, csak részben a múlt a milliárdos üzletember, mert tartják egymással a kapcsolatot, és baráti a viszonyuk. Immáron Betti is biztos abban, hogy nem alakul ki szerelem közöttük, ugyanakkor a baráti kapcsolatot meg akarják őrizni.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.