Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Jákob Zoli A Nagy Ő Edináról: igazi mintafeleség válhatott volna belőle, ha őt választom

Jákob Zoltán újra találkozott a TV2 műsorának négy legnagyobb esélyesével, s most elmondta, hogyan is zajlott az este, mit gondol ennyi idő múltán a lányokról.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Jákob Zoltán korábban együtt bográcsozott A Nagy Ő néhány versenyzőjével. Ennek során fotózkodtak, beszélgettek és természetesen jókat ettek, mindannyian igazán jól érezték magukat. Sőt, a milliárdos egy rögtönzött rózsaceremóniát is tartott, amire a lányok vélhetően nem számítottak. De aggódniuk ezúttal nem kellett, hiszen most nem kellett attól tartaniuk, hogy búcsúznak, és már nem lesz esélyük arra, hogy meghódítsák Zoltán szívét.

Így hát igazán jól zárult az este, mindenki vidáman térhetett haza. Az üzletember a Ripostnak nyilatkozva most elárulta, négy rózsával érkezett a hölgyekhez. „Nagyon meglepődtem, amikor az Instagram feldobta Edina posztját, mert a fényképen nem csak ő, de Virág, Nati és Erika is szerepeltek. Ráadásul látszott, hogy nem azért találkoztak, hogy jól kiveszekedjék magukat, hiszen baráti hangulatban készült a fotó. Bevallom, azonnal az jutott eszembe, hogy már csak én hiányzom a hölgykoszorúból és gondolkodás nélkül kommenteltem is” – mondta. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Miután megérdeklődte, őt is szívesen látnák-e, rögtön jött a válasz, hogy örömmel várják. Így az üzletember autóba ült, s csak egy virágüzletnél állt meg, mielőtt megérkezett volna a lányokhoz. „Izgalmas volt éppen azzal a négy lánnyal találkozni, akik Bettin kívül a legnagyobb esélyesei voltak a műsornak. Talán Erika jelenléte volt egy picit különös, hiszen ő nagyon más személyiség, mint a többiek, de ezen a kis bulin azért ő is megmutatta, hogy képes elengedni magát” – fogalmazott.

Mindannyian közel állnak a szívéhez

Majd azzal folytatta: „Edina volt a főszakács, vagyis ő készítette a pörköltet, ami tényleg nagyon finomra sikerült. Most, ahogy elnéztem a ténykedését, rájöttem, hogy igazi mintafeleség válhatott volna belőle, ha őt választom”. De a milliárdos azt is bevallotta: Nati viselkedésén elcsodálkozott. Megjegyezte, ő volt a Nagy Ő legfiatalabb résztvevője s épp a kora miatt döntött úgy, hogy végül nem őt választja az utolsó napon.

„Igaz, csak nagyjából egy év telt el azóta, hogy véget ért a forgatás, de ő nagyon sokat komolyodott. Sokkal megfontoltabb lett és ez nagyon jól áll neki. Virág pedig hozta a szokásos, humoros formáját. Vitte a prímet és rengeteget nevettünk” – idézte fel az együtt töltött idő legszebb pillanatait. Ám Jákob Zoltán feladattal is érkezett a négy lányhoz. Ennek kapcsán elmondta, a bulinak három fő pontja volt, miután megérkezett.

„Először beszélgettünk és persze bográcsoztunk, majd a lányokkal közösen elénekeltük a Jákob Zoli és a tűzpiros Ferrari című dalt, végül pedig tartottam egy rögtönzött rózsaceremóniát, amin természetesen nem volt kieső, hiszen mind a négyen nagyon kedvesek a szívemnek. Mindannyiunk életének meghatározó epizódja volt a TV2 műsora és ez közös élmény összeköt minket” – nyilatkozta a lapnak Jákob Zoltán.

@jakob.zoli 4 Nagy Ő🌹-s “exem” bográcsozásába csekkoltam be váratlanul egy rögtönzött rózsa-ceremóniával🌹 Felébredtek a forgatások emlékei, jó érzés volt újra együtt bandázni🕺🏼💃💃💃💃 @anagyotv2 #thebachelor ♬ eredeti hang – Jákob Zoli

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.