Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

A Nagy Ő Virág Jákob Zoltánról: nagy mélységekben nem érdekel, éppen merre jár

Mint mondta, ez az üzletember dolga, s mivel nem járnak együtt, nem is kérheti számon rajta.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, tavaly novemberben lett vége A Nagy Ő legutóbbi évadának, amelyben Jákob Zoltán szívéért versengtek a hölgyek. A műsor egyik versenyzője Péntek-Gyulai Virág volt, ám végül a milliárdos választása nem rá esett. Ettől függetlenül azonban jóban maradtak a forgatások után, máig tartják a kapcsolatot.

Annak kapcsán, hogyan alakul jelenleg a kettejük viszonya, a Bors érdeklődött a Most vagy soha! című film premierjén. Amikor arról kérdezték, tudja-e, merre jár most az üzletember, a fitneszmodell úgy fogalmazott: „Ő valahol máshol van, ki tudja…” Majd azzal folytatta, továbbra is jóban vannak, de minden lépését nem ismerheti. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

„Jó baráti kapcsolatot ápolok vele, de ilyen nagy mélységekben nem érdekel, hogy éppen merre jár, hiszen ez az ő dolga. És hát párkapcsolatban sem vagyunk, hogy ezt számon kérhessem rajta” – fogalmazott Virág, aki korábban kijelentette: szerinte olyasvalaki illik Zoltánhoz, mint ő, s ennek megvan az oka.

Mint mondta, nyitott lenne arra, hogy folytassa az ismerkedést a milliárdossal. „Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza. Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék” – magyarázta.

„Hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én” – tette hozzá. De a fiatal nő azt is elárulta, hogy egyáltalán nem haragszik Zoltánra, amiért nem őt választotta. Szóba is került már köztük ez, amikor egyszer találkoztak és hosszabban elbeszélgettek, emellett az is tény, hogy az üzletember nagyon szereti Virág érdekes és különleges társaságát.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.