X-Faktor: Mardoll berobbant, de nem mindenkinek tetszett, amit csinált

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 21. - 09:51

Jól látható, hogy Mardoll már most megosztja a közönséget, a közösségi médiában kap hideget, meleget is, de ami igazán fontos számára, hogy tovább tudott jutni.

Mardoll nem egyenes ágon jutott be az X-Faktor élő show-jába, pengelélen táncolt, nem győzte meg rögtön a mentorokat. A szombati első élő adás ideje alatt viszont nagyot ment, bár a közösségi médiában több igen erős komment is megjelent róla.

A produkcióját követően ByeAlex is pozitívan értékelte, amit látott, szerinte igazi show-t láthattak a nézők, és ez erről is szól. „Ez nagyon profi volt.” – tette hozzá a híres énekes és dalszerző.

ByeAlex erősen hangsúlyozta, hogy az, amit Mardoll csinált, teljesen rendben volt, de egyúttal hozzá is tette, vannak, akik szeretik ezt a műfajt, míg mások nem. „Őszintén mondom, ez volt az igazi show, és ritkán látok ilyet az X-Faktorban.”

A pillanat, amikor Tóth Andi megtudta, ő nyerte a Dancing with the Stars második évadát

Csobot Adél szintén pozitívan fogadta az énekesnőt, akit már most kész előadónak nevezett, mintha csak egy díjátadó gála sztárvendége lett volna. Gyakorlatilag mindenki csak jókat mondott Mardollról, Puskás Peti is kellemesen csalódott a versenyzőben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.