Már több mint 2,6 millióan nézték meg az x-faktoros Balázs Alex klipjét

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 18. - 21:14

Lassan egy éve, hogy megjelent Alle dala, a „Nincsen gond”, és igen szép számokat ér el, nagyban köszönhetően az x-faktoros szereplésének.

A fiatal rapper is feltűnt az X-Faktor új évadában, ami sokkal több volt egy próbálkozásnál. A rapper nagyon határozottan állt ki a mentorok elé, és igaza lett, simán továbbjutott a következő körbe.

A táborban is hozta a szintet, és már akkor nem lehetett kérdés, hogy ott kell lennie az élő show-ban. Hatalmas hiba lett volna kihagyni őt a körből, sokan az egyik legnagyobb favoritnak tartják.

Nehéz elképzelni, hogy már az első hétvégén kiessen, de ha még így is lenne, valószínűleg akkor is óriási karriert fog befutni. Zenéjét nemcsak a fiatalok, hanem a sokkal idősebbek is értékelik, de nyilván a saját korosztálya az, akiket leginkább vonz.

ByeAlex kiakadt a YouTube döntése miatt

Mintha csak egy fiatal Eminem köszönne vissza, és következő hetek nagyban szólhatnak róla. Egy 10 hónappal ezelőtt készült videoklip olyan nagyot megy a nevével, hogy jelenleg az az első helyen áll a felkapottak között a YouTube-on.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.