Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

X-Faktor: kiderült, miért káromkodott és csapott az asztalra ByeAlex forgatás közben

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

ByeAlex talán nem volt még ilyen nehéz helyzetben az X-Faktorban, igazán komoly döntéseket kellett meghoznia, amivel nem mindeni értett egyet.

A híres énekes és dalszövegíró komoly tapasztalattal rendelkezik az X-Faktorban, sok évad van mögötte, de minden szezon más és más kihívást tartogat. Ez a jubileumi szezonban sincs másképp, és a java még csak mos jön.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A vasárnap esti adásban ByeAlex csapata is kiválasztásra került, akik bejutottak a következő körbe, és egy lépésre vannak attól, hogy ott legyenek a nagy versenyben. A kiválasztás azonban nem ment simán, székekből pedig nem volt túl sok.

A 18 éves Tóth Roland is színpadra lépett, akire igazi favoritként tekintett ByeAlex. A teljesítménye messze nem hozta a kötelezőt, rendkívül hamisan énekelt, már-már zavaróan.

X-Faktor: Gáspár Laci nem akart hinni a füleinek, ez kemény volt (videó)

ByeAlex inkább úgy döntött, hogy leállítja a produkciót, nem húzta tovább a dolgot. Az egyik legnagyobb csalódást Roland okozta, mindenkit meglepett, hogy ilyen gyenge produkcióval állt elő.

Puskás Peti szerint nagyon ritka az olyan sztáralkat, mint Roland, de érezhető volt, hogy ByeAlex nem akart széket adni a fiatalnak, hiába álltak ki mellette a mentortársak, kivéve Csobot Adélt. „Annyira rossz volt, hogy most Alex oldalán állok.”

Lapozó: 1 2