Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Rengetegen dicsérik Kiszel Tünde lányának természetes szépségét

Egy olyan természetes szépségről beszélünk, aki pontosan tudja, hogy mit akar, és maximálisan tesz is érte.

...svg content...Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban is sok szó esett Kiszel Tündéről, aki remekül tartja magát. Nagyon fiatalosan éli az életét, és rendkívül csinos ruhákat visel, melyek kiegészítik a karakterét, és igazán önmaga lehet bennük. Évtizedek óta tart ez a szerelem Tünde számára a divat és a művészet felé, mely az élete szerves része.

Egy olyan élet, amiben a művészet mindennapos szerepet játszik, és Tünde számára ez már napi rutint is jelent. Gyakran jár előadásokra, nála többet talán egy híresség sem volt ezeken a kulturális helyszíneken a nézők között. Nyilván, aki színész, az más, őket nem sorolhatjuk ide, mert ez a hivatásuk, a munkájuk. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Hunyadi Donatella is a művészet szerelmese, és nagyon szeret énekelni, modellkedni. Miután két művészszerető ember gyermekeként látta meg a napvilágot, nem is lehetett kérdés, hogy miket fog örökölni. Már a médiában is jelen van, otthonosan mozog ebben a közegben, és a Dancing with the Stars sokat adott neki.

Ez nemcsak a pénzről szól, hanem sokkal inkább az élményekről, az új barátokról, és arról, hogy az ember megtanul táncolni. Tünde imád táncolni, és a DWS lehetőséget adott neki arra, hogy úgy készüljön, mint a profik, ráadásul még fizetnie sem kellett érte, arra pár hónapra ez volt az elsődleges munkája.

Most épp a természetes szépségét mutatta meg, ami mindig rengeteg dicséretet kap. A dicséretek mos sem maradtak el, és halkan megjegyeznénk, Donatella időközben már több mint 53 ezer követőt számol az Instagramon, érdemes követni őt.