Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Exatlon: Andrásnak kezd elege lenni, egyre mélyebbre zuhannak

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Takács Petra

2021. május 13. - 14:25

András is csak keresi a miérteket, miután sorra veszítik el a napokat, ami egyúttal azt is jelentheti, hogy messze több kihívó lesz a fináléban, mint bajnok.

A bajnokok mentségére szóljon, hogy több versenyzőt is sérülés, vagy betegség miatt vesztettek el. Franciska, Janka, S. András és Lilkó is párbaj nélkül távozott, és benne van a pakliban, hogy ehhez a listához még két bajnok csatlakozik.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Iza egy ideje nem tud versenyezni a térde miatt, és már nagyon kevés idő maradt hátra, míg Krisztiánnak továbbra is fáj a jobb keze, miközben már a bal is megsérült, és kórházba kellett szállítani.

András, aki mindent belead, csak keresi a válaszokat, hogy miért nem megy nekik a játék, noha legutóbb például jól kezdtek, de aztán a kihívók elhúztak, és megnyerték a végjáték első napját. „Nem fér bele.” – hangsúlyozta András.

Lehidalt Majka a Mercedes új luxusautójától, egyszerűen imádja

„Holnapra rendbe szedem a fejemet, mert nem tudok mit csinálni, ezt el kell, hogy fogadjam, és ha tovább őrlődöm rajta, és nem engedem el ezt a napot, akkor csak be fognak darálni, és holnap meg ők fognak 10-0-át csinálni, és ezt nem lehet.”

Jól látni, hogy Andrásnak érthető módon nagyon kezd elege lenni ebből a helyzetből, noha jelenleg ő ad bele mindent, és mentálisan is próbál segíteni a társaikon. A sok sérült nélkül biztosan nem így állnának, mert nehéz elképzelni, hogy például Franciska és Janka, vagy S. András ne lehetne még játékban a problémája nélkül.