Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Lehidalt Majka a Mercedes új luxusautójától, egyszerűen imádja

Fotó: Instagram/Majka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres rappert is totálisan lenyűgözte a Mercedes új modellje, ami gyakorlatilag maga a tökéletesség, az igazi luxus.

Majka nagyon messziről indult el ezen a bizonyos úton, és gyakorlatilag megvalósította azt az álmot, amit oly sokan üldöznek. Csak keveseknek adatik meg az, ami a rappernek, hiszen valóban mélyről érkezett meg a csúcsra.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Nem egy gazdag család gyermekeként nőtt fel, de hitt magában, a tehetségében és azokban a tervekben, amiket elképzelt maga előtt. Valószínűleg a Való Világ nélkül nem juthatott el volna ideáig, hiszen akkor egy ország ismerte meg.

Azóta sok idő telt el, és Majkának olyannyira összejöttek a dolgai, hogy családot is alapított. Boldogabb talán nem is lehetne, imádja a feleségét és a gyermekeit. Mondhatni egy tökéletes család, mindenük megvan, ami csak kell.

Lassan sajtot lehet reszelni Tóth Andi hasán

Nyilván az évek alatt a zenész sok különböző autót vezethetett, és mivel családja van, nem hátrány, ha az adott négykerekű elég nagy és tágas. Az új S-osztály kapcsán abszolúte semmi panasza nem lehetne, ráadásul lenyűgöző lett a tervezés.

Majka posztja sokat elárul, amikor a szalonban készített egy szelfit az új S-osztályról, amibe nehezen lehetne belekötni. A rapper reakciója ugyan rövid volt, az gyakorlatilag mindent elmondott. „Èdesjóistenemgyerele …” – írta a posztjában Majka.