Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Vajna Timi megmutatta a csodálatos karácsonyfáját

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vajna Timi az egyik legszebb karácsonyfáját tudhatja magáénak a sztárok közül, hirtelen vissza is jött a karácsonyi hangulatunk.

Annyira gyorsan teltek el az ünnepek, mint ahogyan az év, aminek nyilván nem örültünk. Szembesülnünk kellett azzal, hogy nemcsak akkor telik gyorsan az idő, ha boldog az ember, hanem már minden szinten.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Persze messze ideálisabb a helyzet, ha boldogok vagyunk és a szeretteink tárasságában forog az idő kereke, mint egyedül. Vajna Timinek is szembesülnie kellett pár nehéz időszakkal, ám egy friss fotó alapján újra nagyon boldog lehet.

Ha az ember boldog, akkor mindent könnyebb elviselni, és összességében ez az életünk értelme. Keressük a boldogságot, és amikor rátalálunk, hirtelen szebbé válik a világ, sokszor egyik pillanatról a másikra.

Timi egy ideje már főként az USA-ban tölti az idejét, ott telepedett le. Időről időre fotókat is láthatunk arról a nagy házról, ahol nyugodt körülmények között gondolkozhat, pihenhet és tervezheti az életét.

Alább pedig a karácsonyfáját láthatjuk, ami úgy ragyog, mintha csak egy hollywoodi filmben lenne. Az egyik legszebb karácsonyfa a sztárok világából, abszolúte ott van a legjobbak között.

Még több bulvár: Tuvic Aleksandra megmutatta az őrületesen szexi szilveszteri ruháját