Tragikus hírt jelentett be Britney Spears

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)
not image

Hujber Dávid

2022. május 14. - 22:42

Britney Spears bejelentette, már nem várandós, tragikus módon elvesztette a kisbabáját, aki már soha nem születhet meg.

A világhírű énekesnő nagyon régóta nem állt színpadra, nincsenek új dalai, köszönhetően a családi problémájának. Hosszú éveken át harcolt az édesapjával, majd a bírósági ügyük az egész világsajtót bejárta.

A többség egyértelműen Britney mellé állt, aki végül kiharcolta, hogy az apja lemondott a gyámsági jogról, így már a vagyon felett sincs hatalma. Az énekesnő olyannyira szabadnak érezte magát, hogy azóta csak úgy szórja magából a meztelen fotókat, amikkel pedig rendre kiveri a biztosítékot.

Sokan vannak azon a véleményen, hogy kétszeres édesanyaként ezt pláne nem engedhetné meg magának, és példát kellene mutatnia, illetve, amit most csinál, az sok. Nem sokkal ezelőtt tragikus hírt jelentett be, és megerősítette, hogy elvesztette a kisbabáját, már nem várandós.

A Konyhafőnök: Rácz Jenő és Sárközi Ákos nagy csatája (videó)

A TMZ is beszámolt a hírről, aminek kapcsán Britney elmondta, a terhesség korai szakaszában elvesztette a magzatot. A körülmények nem ismertek, de annyit elárult, hogy újra próbálkozni fognak a párjával, és arra kéri az embereket, tartsák tiszteletben a magánéletüket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.