Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,96 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,16 Ft
Bitcoin
61,483 $

További Hírek

Sam Asghari összepakolta holmiját és elköltözött az énekesnőtől, ám most neki kell fizetnie a férj lakását is.

Britney Spears növeli a tétet, viszont ezzel egyre több és több kérdést vet fel maga körül, és igencsak rossz időpontban.

Egyes források szerint férjéről is szó esik majd az életrajzi könyvben, de főként a világsztár gyerekkorán, karrierjén, hírnevén és az ezzel járó nehézségeken lesz a hangsúly.

A válásban lévő pár jogi csapataikra bízta az ügyintézést.

Egyes források szerint az énekesnő egyetlen dollárral sem tartozik neki, mégis előfordulhat, hogy Asghari egy vaskos csekkel a zsebében távozik majd.

Az édesanyja állítólag meglátogatta májusban, de később összevesztek, azóta nem állnak szóba egymással. Más családtagjaival sem kommunikál, a fiai pedig nem törődnek vele.

Elmondása szerint bár 6 évnyi szerelem és elköteleződés van mögöttük, mégis meghozták ezt a nehéz döntést, ettől függetlenül mindig szeretni és tisztelni fogják egymást.

Britney Spears férje adta be a válókeresetet, méghozzá megcsalás vádja miatt, így nem kizárt, hogy nem kis vagyont szerez magának.

Az áldozat korábban azt állította, Jason követte őt, amikor eljött egy edzőteremből, üzenetekkel bombázta és folyton hívogatta, egyszer pedig a lakásán is megjelent.

Kiemelte, abszolút nem volt elégedett, miután kipróbálta a kezelést, ráadásul egy kisebb vagyont költött rá.