Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,435 $

Döbbenet: késekkel a kezében hadonászott és táncolt Britney Spears (videó)

Britney Spears ismét felhívta magára a figyelmet, ezúttal két késsel a kezében hadonászott, pörgött és forgott.

Fotó: Instagram/Britney Spears
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Britney Spears nagyon régóta nem ad koncerteket, nem turnézik. Valószínűleg a korábban megszerzett millió dolláros vagyonát éli fel, miközben a jogdíjakon keresztül szép summákat rakhat zsebre.

Emellett üzleti vállalkozásai is lehetnek, mert ezt a fajta életszínvonalat munka nélkül nemigazán lehet fenntartani. Nyilván senki nem akar turkálni mások pénztárcájában, viszont aggasztó, ami Britney körül történik. Soron kívül Végre elvonul az eső, vasárnap már több helyen is előbukkan a nap

A még mindig rendkívül vonzó énekesnő sok támadást kap, miközben válófélben van. Egyre több és több furcsa információ lát róla napvilágot, és úgy tudni, hogy a férje kész kitálalni, ha nem kapja meg azt, amit akar.

Ez egy igen csúnya válóper lehet, de Britney is komoly ügyvédeket bérelt fel. Nem úgy tűnik, mintha meghatná ez az egész, pedig nagy volt a szerelem, legalábbis ezt hangoztatták a felek az évek során.

Megszokhattuk már a furcsa videókat Britney-től, aki most késekkel a kezében hadonászott. Állítása szerint ezek a kések nem valódiak, de ha megállítjuk a videót, annyira azért nem vagyunk biztosak ebben.