Tóth Gabi egy nagyon szexi és sejtelmes fotóval tért vissza

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi modellként is megállja a helyét, sokan rajonganak érte, és természetesen a bókok sem maradhatnak el.

Tóth Gabi mindamellett, hogy nagyon megosztó az emberek szemében, népszerű is. Csak az Instagramon lassan már 450 ezer követőt számolhat, ami az egyik legnagyobb a magyar hírességek világában.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Ezek olyan számok, amiket nem kell magyarázni, és Gabi hálás ezért, aki a Sztárban Sztár leszek! 2023-as válogatója alatt is jól érezte magát. Nagy show-t csináltak, és az egyik versenyzőnek még azt is megígérte, főz rá.

Hamarosan indulnak a középdöntők, és megtudhatjuk, kik kapnak lehetőséget az élő show-ban. Az énekesnő csapata is erős, és most valóban arra készül, hogy az ő versenyzője nyerje meg a versenyt.

Legutóbb a Séfek Séfjében tűnt fel Krausz Gábor, a férje oldalán, de akkor még együtt voltak, hiszen a felvételeket hosszú hónapokkal korábban rögzítették. Egy ideje külön élnek, és nem tűnik úgy, hogy lesz visszaút.

Mindketten új fejezetet nyitottak az életükben, és Gabi boldognak tűnik, addig Gábor a Dancing with the Stars negyedik évadára készül Mikes Annával. A TV2 sztárja továbbra is aktív az Instagramon, most egy szexi modellfotóval jelentkezett be.