Tóth Gabi spagettit szeretne csinálni az olasz fiúnak a Sztárban Sztár leszek!-ben

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabit nagyon meggyőzte az olasz fiú, látszott rajta, hogy szeretné a közös munkát vele, mert sok potenciált lát benne.

Fergetes show-val zárult a Sztárban Sztár leszek! válogatója, mialatt Tóth Gabi a buli hevében wc pumpát nyomott Majka arcába. A rapper is hozott pár fontos döntést, így az is kiderült, hogy mi lesz Rugós Beke sorsa.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Varga Viktor barátnője még csak most kezdett el énekelni, viszont kiegészülve a tánctudásával, meggyőzte a mestereket. Ezzel szinte egy időben Tóth Andi visszatért a színpadra, viszont nem ebben a műsorban, hanem a Mutasd a hangodban.

Csak kapkodtuk a fejünket a történelmi pillanatok láttán, és egy olyan kétgyermekes édesanya is bekerült a középdöntőbe, aki valami egészen elképesztő formával rendelkezik, lenyűgöző alakja van.

A fiatal generáció is megjelent, melynek egyik legérdekesebb képviselője egy 15 éves lány. Tóth Gabi nagyon nagy jövőt jósolt neki, de nem ő volt az egyetlen, akihez ragaszkodott a közös munka miatt.

Egy olasz fiatalember is nagyot énekelt, Gabi láthatóan a saját csapatában képzelte el őt. „Én nagyon szívesen segítek neked szakmailag, behozom neked ezt a jó kis olaszos mammát, ne érezd magad egyedül ebben a kis országban itt. Főzök rád gyerekem, mindent megteszek. Olyan bolognait csinálok… ilyet!”