Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Újabb nagy bejelentést tett Tóth Andi (videó)

Tóth Andi más vizekre evez, továbbra sem tér vissza a színpadra, helyette elindított egy konyhás sorozatot, ami a Max rendelünk címet kapta.

...svg content...Fotó: YouTube/Tóth Andi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi régóta van a köztudatban, és noha hatalmas tehetség, aki már gyerekként megnyerte az X-Faktort, egyelőre nem vált belőle nemzetközi sztár, és a magyar zeneiparban sem kapta meg azt a megbecsülést, amit érdemelne. Hogy mikor tér vissza, mikor fog ismét rendszeresen koncerteket adni, talán ő sem tudja.

Andi nemrég óriási bejelentést tett, miután kiderült, elhagyja a TV2-t, ahol számtalan nagy lehetőséget kapott. Úgy döntött, aláír a rivális RTL-hez, mint tette azt a közelmúltban Majka és Pápai Joci, addig Szabó Zsófi a TV2-t választotta. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Andi az X-Faktor új női mentora, és akárcsak a Sztárban Sztárban, szigorúbb zsűrizést ígér, itt viszont más lesz a helyzet, mert valódi mentorként fog dolgozni amatőrökkel. Most pedig elindította a saját a főzős sorozatát a saját YouTube-csatornáján, amit egy ideje nem használt, de ennek most vége.

Tóth Andi a posztja első felében azt írja, nagyon várta már, hogy szóljon a követőinek, ám most eljött végre a pillanat. „Tudjátok, hogy szeretek sütni-főzni, én pedig tudom, hogy gyakran szeretnétek is azokat a recepteket, így hát érkezik a MAX RENDELÜNK sorozat a Youtube csatornámra.”

„MA 18:00-kor csekkoljátok az első, beköszönő videót, amiben kicsit bővebben is beszélek arról, hogy mi is várható pontosan idén. Természetesen főleg azoknak lesz majd hasznos ez, akik maguk is szerelemnek/hobbinak tartják a konyhában motoszkálást, de azokat a nézőket is várjuk akik csak kíváncsiak, mosolyognának kicsit, vagy csak csorgatnák a nyálukat egy fincsi sütire haha Várlak ma 18:00-kor, link a bioban. Süssünk-nevessünk.” – tette hozzá.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.