Tóth Gabi megjelent Krausz Gábor mellett a Séfek Séfjében (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A Séfek Séfe legutóbbi évadának forgatása alatt még más lehetett a helyzet, többek között Tóth Gabi frizurája is ezt jelzi.

Tóth Gabi és Krausz Gábor hamarosan egyszerre fog a képernyőn szerepelni, vagyis majdnem. Gabi a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának egyik főszereplője, addig Gábor a Dancing with the Starsban fog táncolni.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Nagyon készül a Séfek Séfje sztárja Mikes Anna oldalán, és komolyan veszi a táncórákat. Egy ideje külön vannak Gabival, és nagyon úgy fest, nincs visszaút, bár még mindig nem osztottak meg részleteket a szakításról, a válásról.

Évek óta tagjai a TV2 csapatának, de az esetek többségében Gabi szerepel többet a médiában, már csak a megosztó személyisége miatt is. A válogatók alatt is jól érezte magát, Majka arcába egy wc pumpát nyomott, aki twerkelt is.

A Séfek Séfjét pedig már hosszú hónapokkal ezelőtt leforgatták, és akkor még együtt voltak Gabiék. Emiatt fordulhatott elő az, hogy most egymás mellett szerepelnek a képernyőn a főzőműsorban.

Akkoriban még Gabi hajszíne is más volt, most az sokkal sötétebb. Ettől függetlenül a történtek tudatában furcsa így őket látni, viszont fontos tisztázni, az adásrész forgatása alatt még egy pár voltak.