Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Tóth Gabi napokig hatása alatt lesz ennek

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2022. június 27. - 20:41

Tóth Gabi életében is voltak nagyon különleges pillanatok, de erre az erdélyi turnéra valószínűleg sokáig emlékezni fog.

Senki nem várhatja el Tóth Gabitól, hogy minden koncertjére emlékezzen, hiszen a hosszú évek alatt megannyi fellépése volt. Ugyanakkor mindig vannak olyan koncertek, amikre élete végéig fog emlékezni, annyira maradandóak voltak.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

A legutóbbi fellépései pontosan ilyenek voltak Erdélyben, ahol isteni csoda vette körül, mely olyan szeretettel kombinálódott, amiben talán ezelőtt nem volt része színpadon. Ezek után érthető, hogy Gabiban még egy kicsit érnie kell a dolgoknak.

Több mint hálás, hirtelen csak keresi a szavakat, és azok, akik még nem éltek át hasonlót, csak sejteni tudják, mik dolgoznak jelenleg Gabi lelkében. Az általa megfogalmazott szavak azonban beszédesek, és megmutatják a lelki állapotát.

Ördög Nóra, és az idei első lángos

„Napokig hatása alatt leszek ennek a csodának, amit Erdélyben átélhettem. Nagyon sok közös kép készült a koncertek után. Néhányat már elküldtetek nekem, de nem tudok betelni a fotókkal” – írta Facebook oldalán Gabi.

Lapozó: 1 2