Tóth Andinak már elege van abból, hogy az eddigi kapcsolataiban ő hordta a nadrágot

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2021.május.4 - 13:10

Ez némi kritika is lehet a két volt párjának, akik ebben biztosan nem feleltek meg az énekesnő számára.

Tóth Andi nem az a fajta nő, aki üldözi a szerelmet, vagy mindenáron kapcsolatban akar lenni. Számtalan ilyen nő van, akik görcsösen akarják a kapcsolatot, a szerelmet, és közben nem figyelnek oda az igazi érzésekre.

Andi az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélt arról, hogy nagyon nehezen nyit, nincs igazán számára ideális pasi, csak azt szeretné, hogy végre olyasvalaki lépjen az életébe, aki a nadrágot hordja, és nem fordítva.

„Nagyon nehezen nyitok.” – mondta Andi Péternek, megjegyezvén, hogy nincs olyan számára, hogy ‘ideális pasi.’ „Nincs tulajdonképpen. Nagyon ritkán, kell legyen valami kémia, amire azt mondom, hogy van értelme.”

„Ha alapból nincs meg egy ilyen kémia köztünk, vonzalom, akkor úgy vagyok vele, hogy nincs is értelme, de ha megvan, érzem, hogy van ilyen feszültség, akkor úgy vagyok vele, hogy lehet, akkor nyitok, aztán meglátjuk, de ez ritkán van.”

„Nyilván tök jó, ha van melletted valaki, aki biztonságot ad, mit tudom én, jó érzés odabújni hozzá este, de nincs feltétlen szüksége rá. A szerelemnél nekem az első helyen a biztonság van. Ami nekem rögtön eszembe jut a szerelemről, az az, hogy biztonságban érzem magam.”

Tóth Andinak a gyerekkora sem volt könnyű, az apja nem szerette, ha sírt

„Főleg azért, mert önálló vagyok, világ életemben az voltam, és folyton meg kell védenem magam. Folyton cselekednem kell. Ha van párom, akkor nagyon szeretném azt érezni, hogy átadom a stafétát.”

Az eddigi két kapcsolatban végig azt érezte, hogy ő hordja a nadrágot. „És nem szeretném hordani a nadrágot, szeretném, ha levenné rólam, hordaná tökösen.” Andi abban is biztos, hogy neki egy 30 fölötti pasi kell számára.